Lithosphere The Lithium Community

Lithy 2018 logo
We are aware that the Facebook connect is not working at present, currently working on restoring access. If you cannot login using Facebook connect please reach out to Community Help
%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-436304%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe-Featuring%20a%20Blog%20Post%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-436304%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi!%20I'm%20trying%20to%20feature%20a%20blog%20post%20on%20our%20community%20that%20had%20been%20previously%20featured.%20We%20updated%20the%20article%20with%20some%20new%20info%20and%20we're%20trying%20to%20feature%20it%20on%20the%20home%20page%2C%20but%20to%20no%20avail.%20Does%20anyone%20have%20any%20advice%20on%20how%20to%20fix%20this%3F%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-436337%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Re-Featuring%20a%20Blog%20Post%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-436337%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3Ca%20href%3D%22https%3A%2F%2Flithosphere.lithium.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F12041%22%3E%40JasonHill%3C%2Fa%3E%26nbsp%3BWe%20fixed%20it!%20It%20was%20a%20simple%20clicking%20the%20un-feature%20button%20for%20old%20articles%20to%20get%20it%20in%20the%20top%20three%20features.%20Problem%20solved!%20Thanks%20for%20your%20help.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-436336%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Re-Featuring%20a%20Blog%20Post%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-436336%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fcommunity.lithium.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F72170%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%22%3E%40MarissaNeilson%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EMy%20assumption%20then%20is%20that%20you%20have%20newer%20featured%20content%20on%20the%20front%20page%20compared%20to%20when%20the%20blog%20was%20originally%20published.%20Unfortunately%20it's%20not%20when%20it%20was%20last%20edited%20that%20matters%2C%20but%20when%20it%20was%20published.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EYou%20might%20need%20to%20consider%20creating%20a%20new%20blog....%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EJason%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-436330%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Re-Featuring%20a%20Blog%20Post%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-436330%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3Ca%20href%3D%22https%3A%2F%2Flithosphere.lithium.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F12041%22%3E%40JasonHill%3C%2Fa%3E%26nbsp%3BCorrect%2C%20and%20it%20didn't%20pop%20up%20to%20the%20front.%20%3CIMG%20class%3D%22emoticon%20emoticon-smileysad%22%20id%3D%22smileysad%22%20src%3D%22https%3A%2F%2Fcommunity.lithium.com%2Fi%2Fsmilies%2F16x16_smiley-sad.png%22%20alt%3D%22Smiley%20Sad%22%20title%3D%22Smiley%20Sad%22%20%2F%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-436329%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Re-Featuring%20a%20Blog%20Post%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-436329%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fcommunity.lithium.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F72170%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%22%3E%40MarissaNeilson%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EI%20take%20you%20you%20have%20already%20selected%20%22Do%20Not%20Feature%20this%20Topic%22%20from%20the%20Article%20options%20drop%20down%2C%20then%20chosen%20%22Feature%20this%20Topic%22%20again%3F%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EJason%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Occasional Advisor
Occasional Advisor

Re-Featuring a Blog Post

Hi! I'm trying to feature a blog post on our community that had been previously featured. We updated the article with some new info and we're trying to feature it on the home page, but to no avail. Does anyone have any advice on how to fix this??

0 Kudos
4 Replies
Honored Contributor Honored Contributor
Honored Contributor

Re: Re-Featuring a Blog Post

@MarissaNeilson

 

I take you you have already selected "Do Not Feature this Topic" from the Article options drop down, then chosen "Feature this Topic" again?

 

Jason

Generic1.jpg

0 Kudos
Reply
Loading...
Occasional Advisor
Occasional Advisor

Re: Re-Featuring a Blog Post

@JasonHill Correct, and it didn't pop up to the front. Smiley Sad 

0 Kudos
Reply
Loading...
Honored Contributor Honored Contributor
Honored Contributor

Re: Re-Featuring a Blog Post

@MarissaNeilson

 

My assumption then is that you have newer featured content on the front page compared to when the blog was originally published. Unfortunately it's not when it was last edited that matters, but when it was published. 

 

You might need to consider creating a new blog....

 

Jason

Generic1.jpg

0 Kudos
Reply
Loading...
Occasional Advisor
Occasional Advisor

Re: Re-Featuring a Blog Post

@JasonHill We fixed it! It was a simple clicking the un-feature button for old articles to get it in the top three features. Problem solved! Thanks for your help.

Reply
Loading...